Wandafwerking

Wanden bepalen voor een groot gedeelte de sfeer en uitstraling van een kamer. Er zijn ontzettend voor mogelijkheden voor de afwerking van wanden. Deze mogelijkheden hebben allen decoratieve en functionele aspecten. Zo ga je geen behang in een douche aanbrengen en geen badkamertegels in een woonkamer!

Muurverven

Bij ons heb je keuze uit duizenden kleuren en soorten verf. Er is echt voor ieder wat wils! Ook leuk in de muurverven is dat de ontwikkeling in deze verven nooit stopt. Eens in de zoveel tijd zien we weer nieuwe trends en rages en er komen dus steeds nieuwe soorten bij!

 

Glasvlies

Het lijkt behang, maar dat is het echt niet! Glasvlies heeft vele bijzondere eigenschappen. Glasweefsel, ook wel glasvlies genoemd is vochtbestendig en rot niet. Het is makkelijk te bewerken en over te schilderen. Je kan het net als behang in vele soorten en kleuren krijgen. Zoek jij dus behang voor langere tijd, dan is glasvlies precies wat jij zoekt!

Behang

Behang is minder stevig dan glasvlies en moet op een volledig egale muur geplakt worden. Dat is ook een van de grootste nadelen van behang, alle oneffenheden zijn snel te zien en ook echt merkbaar. Met behang kun je wel alle kanten uit, er komen contant nieuwe designs uit. Je kan dus echt iets zoeken dat bij jou past!

Gegevens:
Jacob Visser Schilderwerken
Beukenlaan 3
8723 AV
06 237 346 47
Mail mij

Volg ons op facebook