Onderhouden is behouden

Schilderwerk gaat in eerste instantie om het behoud van een object. Verf dient als beschermlaag en beschermt tegen Uv-straling en vocht. Goed en tijdig onderhoud van je woning of bedrijfspand zorgt niet alleen voor meer uitstraling, het bespaart je op de lange termijn ook geld. Achterstallig onderhoud brengt namelijk onnodig hoge kosten met zich mee doordat er meer behandelingen nodig zijn om het schilderwerk weer in goede conditie te krijgen. Goed en tijdig onderhoud is daarom zeer belangrijk.

Houtrot

Hoe goed iets ook wordt onderhouden, hout en vocht is geen goede combinatie en resulteert vaak in houtrot. Heb jij last van houtrot? Niet erg, want ook voor het vakkundig herstellen van houtrot kun je bij ons terecht. Door gebruik te maken van gespecialiseerde producten zorgen wij ervoor dat een rot kozijn weer als nieuw wordt gemaakt.

Kortom; voor onderhoud aan jouw woning of bedrijfspand ben je bij ons aan het juiste adres. Is jouw pand toe aan onderhoud? Of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Gegevens:
Jacob Visser Schilderwerken
Beukenlaan 3
8723 AV
06 237 346 47
Mail mij

Volg ons op facebook