Binnenschilder

Een binnenschilder huur je in voor alle verfwerkzaamheden binnenshuis. Het voordeel van het inhuren van een professionele schilder is dat je verzekerd bent van goed advies op maat. Of het nu gaat om welke verf er gebruikt moet worden of welke methode er het best bij de klus past; wij zorgen ervoor dat jij zeker bent van topkwaliteit. Bij ons kun je terecht voor divers binnenschilderwerk. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld:

– Latexwerk;
– Dekkend schilderwerk;
– Behangwerk;
– Het plakken van glasvlies.

Kleur- en verfadvies

Naast bovenstaande werkzaamheden kun je bij ons ook terecht voor advies op maat. Om kwalitatief goed schilderwerk te garanderen, is de verfsoort van groot belang. Wij helpen je hier graag bij. Ook voor persoonlijk kleuradvies kun je terecht bij ons. Wij kunnen jou precies vertellen wat diverse kleuren met jouw woning of bedrijfspand doen.

Apparatuur

Voor bepaald binnenwerk maken wij gebruik van een verfspuit. Met behulp van deze spuit werken wij zeer efficiƫnt en zorgen wij voor een egale afwerking van het schilderwerk, zodat jij de best mogelijke kwaliteit kan verwachten.

Heb jij een binnenschilder nodig? Of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Gegevens:
Jacob Visser Schilderwerken
Beukenlaan 3
8723 AV
06 237 346 47
Mail mij

Volg ons op facebook